|
Oficjalne Forum Gimnazjum nr3 w Tarnobrzegu. Forum nie tylko o szkole. Forum dla wszystkich o wszystkim
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Admin
<<<->>>

Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Sob 19:50, 02 Gru 2006 Temat postu: Tworzymy nową galerię! |
|
|
Patrząc na szkolne galerie (mini galeria w kronice oraz tą ucznia) doszedłem tylko do jednego wniosku: "coś z tym trzeba zrobić!" Tak więc powstanie nowa galeria zmodyfikowana ze stroną i co najważniejsze- każdy będzie mógł mieć w niej udział!
Galeria, za którą ja będę głównie odpowiedzialny, ruszy być może już w najbliższym czasie. W związku z tym, że galerię będziecie uzupełniać również wy, zwracam się z gorącą prośbą o przesyłanie zdjęć (oczywiście wszystkich związanych w jakiś sposób z tą szkołą), które zostaną później umieszczone na stronie.
Fotki możecie wysyłać adminowi odpowiedzialnemu za galerię, czyli mnie. Adres e-mail to dariusz.pajak@onet.eu - pod ten adres wysyłajcie również wszelkie uwagi.
Proszę również o opisanie ich w jakiś sposób (np. co to za apel, impreza, klasa, osoba itp.).
A więc do dzieła! Czekam na wasze maile i zdjęcia!
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
 |
Autor |
Wiadomość |
Kamyl Bamyl
Forumator

Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: I "C" L biol-chem:)
|
Wysłany: Nie 9:01, 03 Gru 2006 Temat postu: galeria... |
|
|
ja też miałem zamiar zrobić nową galeria ale nie uzyskałem osób do współpracy... ( poza wlukiem ) więc Darku chyba swoim zapałem będziesz musiał ją zrobić w natłoku pracy w Jachowiczu myśle że to będzie trudne... ja bardzo chętnie podejme współprace ale na równoważnych warunkach... bo w końcu od ponad roku tym sie zajmuje...
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Autor |
Wiadomość |
Oopetapshlo
Amatorek

Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Nie 4:51, 04 Mar 2007 Temat postu: |
|
|
Young hot girl is done in all holes! Watch that!
[link widoczny dla zalogowanych]
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|